nedelja, 1. december 2019

1. DAN (1. 12. 2019)

Ob 5.30 se nas je 14 dijakov živilsko prehranskega tehnika, skupaj z dvema profesorjema, zbralo pred šolo. Z GoOpti-jem smo se odpeljali do letališča Treviso v Italiji. Po uspešno opravljenem check-inu smo se vkrcali na letalo in ob 11.30 vzleteli. Za nekatere je bilo to nekaj normalnega, za druge pa nekaj zelo stresnega.
Po treh urah letenja smo varno pristali v Malagi, kjer nas je pričakal prevoznik, ki nas je odpeljal v mesto Torre del Mar do hostla Loimar, kjer smo se razporedili po sobah, odložili prtljago in se takoj odpravili z vodičko Anno na kosilo v bližnjo restavracijo. Med kosilom smo dobili številne informacije o poteku dela v naslednjih dveh tednih. Kosilo smo že težko pričakovali, a nam hrana ni najbolj teknila. Po kosilu nam je vodička Anna na kratko razkazala mesto in plažo, kjer smo posneli nekaj fotografij in se vrnili v hostel.

















Ni komentarjev:

Objavite komentar

14. Dan (14. 12. 2019)

14. Dan Danes smo se odpravili na izlet v Sevillo. Ogledali smo si kraljevo palačo Alcazar, univerzo, vrt in Stolnico svete Marije. Vzpeli...